Narinoğlu: Keşan'ın coğrafyası gelişmeye zorluyor 

Geçtiğimiz dönemde Keşan Kaymakamlığı yapan Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Narinoğlu, "Ben Keşanâ€?

GÜNDEM 28.02.2020 15:59:00 0
Narinoğlu: Keşan

 

Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından başkanlık makamında misafir edildi. Vali Yardımcısı Narinoğlu daha sonra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve Nuran Uslu, Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, Keşan’da görev yaptığı esnada birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

 

"GÜZELLİĞİN, HEYECANIN GELDİĞİNİ FARK EDİYORUM"

 

Helvacıoğlu, Narinoğlu’nun Keşan’a çok emekleri olduğunu vurgulayarak, “Burada birlikte hizmet için emek verdiği herkes ile beraber olalım istedik. Şahsımı ve Keşan Kaymakamımız Nuri Özder’i ziyarete gelirken, Keşan’da görev yaptığı esnada birlikte mesai yaptığı arkadaşlarıyla da bir arada olmasını istedik. Sizleri böyle mübarek bir günde buluşturduk.” dedi. Daha sonra söz alan Narinoğlu ise Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun çalışma temposuyla Keşan’da farkını hissettirdiğine dikkat çekerek, “Güzelliğin, heyecanın geldiğini uzaklardan fark ediyorum. Keşanlı bunu yaşıyor. Keşan’a Ramazan Ayının 1. günü gelmiştim. Gördüğüm her insanı kucakladım. Bu bir mesajdı. Devlet yöneticisinin bir insan olduğu mesajını verdik. Hepimizin duyguları var. Böylece bir kaynaşma başladı. Keşan’daki politikanın gücü her türlü tartışmayı yaparız ancak dışarıya çıktığımızda kol kola gireriz. Saygımızı bir birimizden eksik etmeyiz. Kavga etmeden problemlerini çözen bir toplum tablosunu Keşan’da gördük." ifadelerini kullandı. 

 

"BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

 

Narinoğlu, "Ben Keşan’da görev yaptığım esnada sürekli demişimdir. Keşan’ın coğrafyası gelişmeye zorluyor. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, bu durumun farkında olduğundan ötürü süreç hız kazandı. Biz geçmişte önce konumumuzu, durumumuzu ortaya koyarak önümüzü görmek istedik. Devletimizin 2023 vizyonu var. Bu konuda adımlar attık ve herkesin emeği geçti. O dönemde söylediklerimiz bugün hala konuşuluyor.  2 yıl burada görev yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah Keşan daha güzele doğru gidecektir. Keşan’dan hiç kopmadık. Burada dostluklarımız oldu, acılar, sevinçler bıraktık. Bundan sonraki yaşamımızda da inşallah kopmayız. Tüm Keşan halkına saygılarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ