Tekirdağ TSO, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nı yaptı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2020 Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Şık başkanlığında yapıldı. Toplantı, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Ku

GÜNDEM 28.02.2020 15:50:00 0
Tekirdağ TSO, Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Hakan Şık, “Meclis gündemimiz; bir önceki meclis kararlarının imzalanması, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2020 yılı ocak ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2020 yılı bilançosu, mizanı ve kesin hesap raporları ile ilgili hesapları inceleme komisyonu raporunun okunması ve ibrası, dilek ve temennilerden oluşmaktadır. Ben şimdiden meclis toplantımızın şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, yarın idrak edeceğimiz Regaip Kandilinizi en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

GÜNAY, SUNUM YAPTI 

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında söz alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, "Kıymetli Meclis Üyeleri, Komite Başkanları ile Disiplin Kurulu Başkanı meclis toplantımıza hoş geldiniz, sizleri şahsım ve yönetim kurulu adına saygıyla selamlıyorum.” diyerek toplantıda iki sunum yaptı. Günay yapmış olduğu sunumlarda; "2019’da başlayan toparlanma 2020 yılında sürdürülebilir mi? 2019 yılında ekonomide yaşanılan durum ve analizlerin 2020’ye yansımalarının nasıl olabileceği, dünyada yaşanan global ölçekli olaylar ve ülkemize etkileri, Türkiye’nin jeopolitik riskler, küresel gelişmeler" konu başlıkları üzerinden meclis üyelerine bilgiler verdi.

 

"HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

 

Başkan Günay sunumların ardından katılımlarından dolayı meclis ve komite üyelerine teşekkür ederek, 4 Mart Çarşamba 2020 tarihinde Ticaret Bakanlığı ve TOBB Koordinasyonunda ve Tekirdağ TSO ev sahipliğinde dahilde ve hariçte işletme rejimleri, ihracatta sağlanan devlet yardımları konularını içeren  ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ni meclis üyeleri ve komite üyelerine hatırlatarak, "Mübarek üç ayların başlangıcının müjdecisi olan Regaip Kandilinizi kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN