Sakatlar Derneği yönetimi, kandil dolayısıyla helva dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimi, Regaib Kandili dolayısıyla dernek binası önünde vatandaşlara helva dağıttı.

GÜNDEM 27.02.2020 17:15:00 0
Sakatlar Derneği yönetimi, kandil dolayısıyla helva dağıttı

Dün saat 12.00'da dernek yönetimi ile birlikte dernek binası önüne kurdukları masalarda helva dağıtan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, vatandaşlara hayırlı kandiller diledi. Yoldan geçen vatandaşlara, çocuklara tek tek helva ikram eden Kocaçınar, kandillerin insanları bir araya getiren çok önemli günler olduğuna dikkat çekti. Vatandaşlar da, Kocaçınar ve yönetimine teşekkür ederek hayırlı kandiller diledi.

 

"TOPLAM BİN ADET HELVAMIZI DAĞITACAĞIZ"

 

Gülnur Kocaçınar, "Kandil ritüellerimize, inançlarımıza göre hazır bir şey alıp dağıtmadık istemedik. Kapı kapı da gezmek istemedik. Dernekteki arkadaşlarla yine usule uygun abdestiyle, Kuran-ı Kerim okuyarak helvalarımızı kendimiz yaptık. Kandil kutlaması yapıyoruz. Öğleden önce 500 adet dapıttık. Öğleden sonra da esnaflarımıza 500 tane helva dağıtacağız. Allah kabul etsin. Herkesin kandilini kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN