TEMA Vakfı'ndan ÇTSO'ya teşekkür ziyareti

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Ceylan, 41. Vodafone İstanbul Maratonu'nda kurumsal koşu t

GÜNDEM 27.02.2020 17:13:00 0
TEMA Vakfı

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, 3 Kasım 41. Vodafone İstanbul Maratonu'nda kurumsal koşu takımı kurarak gerek Çerkezköy’de gerekse Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde örnek bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundukları için tüm ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerine ve personeline teşekkür etti.

"DOĞAYI KORUYACAĞINA İNANIYORUZ"

Ceylan, “Maratonda TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi yararına kampanya yürüterek bağış toplayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Takımı İlkokul 3. sınıf öğrencilerimizin ücretsiz doğa eğitimi almasına katkıda bulundular. Doğa bilinciyle büyüyen nesillerin,doğayı tanıdığında seveceğine ve sevdiğinde de doğayı koruyacağına inanıyoruz. İlçemizde TEMA Vakfı’nın çalışmalarına verdiği destekten dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerimizi sunarım." ifadelerini kullandı.  
 

"TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, “41. Vodafone İstanbul Maratonu’nda TEMA Vakfı ile beraber iyilik peşinde koşan ilk ticaret ve sanayi odası olmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin sonunda çocuklarımızın doğa eğitimine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Türkiye Çöl Olmasın diyerek başlayan ve doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca’yı anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum." şeklinde konuştu.   

KOZUVA'YA PLAKET TAKDİM ETTİLER

Ceylan, ziyaret sırasında 3 Kasım 41. Vodafone İstanbul Maratonu'na katılımları ve katkılarından dolayı Süleyman Kozuva’ya plaket takdim etti. Plaket töreninde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Narçın ve Mustafa Ogün Asıl da yer aldı.

Haber / Yakup KARATEPE