Kırkpınar'ın en güzel fotoğrafları yarışacak

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Kırkpınar Festivali kapsamında düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun desteği ile 4 yıldız almaya hak kazanan sayılı yarışmalar arasınd

GÜNDEM 26.02.2020 11:11:00 0
Kırkpınar

 

Bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda Kırkpınar’ın en güzel fotoğrafları birbiriyle yarışacak. Yarışmanın son başvuru tarihi 22 Mayıs. Sonuçlar 1 Haziran’da açıklanacak. 

 

4 FOTOĞRAF İLE KATILABİLECEKLER

 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteği ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmaya katılımcılar siyah-beyaz ve renkli kategorilerinde 4 fotoğraf ile katılabilecek. Yarışmanın seçici kurulunda ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, TFSF Genel Başkan Yardımcısı – EFOD Başkanı Serdar İyiiz, Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Karlıova, Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Darıyerli, Fotoğraf Sanatçısı İlyas Göçmen ve Fotoğraf Sanatçısı Enver Şengül yer alacak.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

 

Yarışmada birincilik alacak eser sahibi Edirne Belediyesi tarafından verilecek 6 bin lira para ödülü, ikincilik alacak eser sahibi 5 bin lira, üçüncülük alacak eser sahibi 4 bin lira para ödülü ile TFSF tarafından altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazanacak. Yarışmada ayrıca 1 esere 3 bin TL Edirne Belediyesi Özel Ödülü verilecek. 21. Ulusal Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nda toplam 33 eser sahibi de ödül ve sergileme için yarışacak ve 300’er TL para ödülünün sahibi olacak.

 

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

 

Yarışmaya katılım, http://www.tfsfonayliyarismalar.org adresi üzerinden online yapılacak. Sonuçlar 1 Haziran tarihinde Edirne Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun resmi web sitelerinden ilan edilecek. Edirne Belediyesi, ödül ve sergileme alan fotoğraflardan oluşan bir katalog da bastıracak.

 

Haber / Yakup KARATEPE