Balkan Senfoni Orkestrası, sanatseverler ile buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Şubat ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası, Süleymanpaşa'da sanatseverler ile buluştu.

GÜNDEM 20.02.2020 13:39:00 0
Balkan Senfoni Orkestrası, sanatseverler ile buluştu

 Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde konser veren devlet konservatuvarı öğrencileri, izleyicilerin beğenisini kazandı.

SÜLEYMANPAŞALI ÖĞRENCİLER DE YER ALDI

 

   Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası, klasik ve Balkan ezgilerini sanatseverlerle buluşturdu. Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı’nda yetişen ve yüksek öğrenimine Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam eden Süleymanpaşalı 7 öğrencinin de yer aldığı orkestra, konserin sonunda salonu dolduran yüzlerce izleyici tarafından dakikalarca alkışlandı.

 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konserin sonunda Şef Şükrü Öner Dinç’e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Yüksel, “Süleymanpaşa'mızda bu akşam Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası’nı ağırladık. Şef Şükrü Öner Dinç yönetiminde muhteşem bir konser izledik. Belediyemizin konservatuarında yetişen ve yüksek öğrenimlerine Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda devam eden 7 genç müzisyenimizin de orkestrada yer almasından ayrıca gurur duyduk. Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerimizi de ağırladığımız etkinliğimize büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Başkan Yüksel, Şubat ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin konser, tiyatro, söyleşi, çocuk oyunları, sahne gösterileri ve seminerlerle devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ