Masa Tenisi Takımı Play Off'a katılmaya hak kazandı

Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 13-16 Şubat tarihlerinde İzmir'de yapılan 3. Lig 2. Etap maçlarında, çıktığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazandÄ?

SPOR 19.02.2020 18:41:00 0
Masa Tenisi Takımı Play Off

İlk maçta Samsun Maarif Koleji ile karşılaşan ve mücadeleden 3-1 üstün ayrılan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, ikinci maçında karşılaştığı Çorum Belediyesi Masa Tenisi Takımı’nı da 3-0 yendi. İstanbul DSİ Masa Tenisi Takımı’nı 3-1 mağlup eden Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 4’üncü maçında karşılaştığı Masa-Der Ankara takımını da 3-1’lik skorla geçti.  Eskişehir ASP Takımı’nı 3-2’lik skorla mağlup eden Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Erzurum Türk Telekom takımını da 3-0 yendi.

 

2. LİG YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM

 

7’nci karşılaşmada ise Darüşşafaka Koleji’ne 3-2 mağlup olan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, 4’üncü sıraya yükselerek Play Off’a katılmaya hak kazandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, başarılarından dolayı Masa Tenisi takımını, antrenörlerini ve kulüp yönetimini başarılarından dolayı tebrik etti. Masa Tenisi Takımı’nın gösterdiği performansla 2. Lig’e yükselme yolunda önemli bir adım attığını kaydeden Akay, Play Off’a kalan sporcuları tebrike derek başarılar diledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE