14 Şubat'ta Toplu Nikah Şöleni ile açılışı yapılacak

Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesi'ne yaptırılan Kırkgöz Çok Amaçlı Düğün Salonu'nun resmi açılışı Geleneksel Toplu Nikah Şöleni ile birlikte 14 Şubat'ta yapılacak.

GÜNDEM 11.02.2020 15:49:00 0
14 Şubat

Ergene Belediyesi'nin her sene düzenlediği 14 Şubat Geleneksel Toplu Nikah Şöleni bu yıl Kırkgöz Çok Amaçlı Düğün Salonu'nun açılışı ile birlikte 14 Şubat Cuma Günü saat 17.30'da yapılacak. Kırkgöz Mahallesi'nde 600 metrekare kapalı toplamda 900 metrekare alan üzerine kurulan 500 kişi kapasiteli Kırkgöz Çok Amaçlı Düğün Salonu'nda; gelin odası, mutfak, bay-bayan tuvaletleri, depo, açık hava etkinlik alanı ve dış kısmında çocuk oyun gurupları bulunuyor.

 

"YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADA"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni proje ve hizmetlerimizle birlikte geleceğin modern Ergenesini inşa ediyoruz. Misinli mahallemizde yarım bırakılmış olan düğün salonumuzu tamamladık, ardından Pınarbaşı mahallemize yeni bir düğün salonu inşa ettik, şimdi de Kırkgöz Mahallemizdeki çok amaçlı düğün salonumuzu hizmete açıyoruz. Yine bu yıl içinde Esenler Mahallemizde de çok amaçlı düğün salonumuzun açılışını hep birlikte yapacağız” dedi. Başkan Yüksel, “Kısa sürede yaptığımız hizmetler ortada. Ergene’de hizmetlerimiz ile fark yarattık, yaşanılabilir bir Ergeneyi sizlerle hep birlikte el ele vererek inşa ettik. Biz yarış için değil hizmet için varız, bu hizmetlerimizi yerine getirirken en büyük desteği ve gücü vatandaşlarımızdan aldık, Ergenede yapacak daha çok işimiz var. 14 Şubat Cuma günü saat 17.30’da açılışını yapacağımız Kırkgöz çok amaçlı düğün salonumuzun açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir." dedi.

 

Haber / Buse SERİN