Dijital Dönüşüm ile Kağıtsız Ofisler masaya yatırıldı                                         

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde Ankara Bilkent Cyberpark firmalarından CBKSoft Yazılım firması tarafından düzenlenen "Dijital Dönüşüm ile Kağıtsız Ofisler" konulu seminerde "D

GÜNDEM 5.02.2020 17:56:00 0
Dijital Dönüşüm ile Kağıtsız Ofisler masaya yatırıldı                                         

Dün saat 10:00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Salonu’nda düzenlenen seminere ÇOSB yetkilileri ile firma temsilcileri katıldı.

 

KARLILIK VE VERİMLİLİK ARTIYOR

 

Seminerde konuşan CBKSoft Yazılım firması yetkilisi Kutlu Sagay dijital dönüşümü ‘kurumların iş süreçlerinde verimlilik yaratmak, devamlı bir dönüşüm içinde olmak ve müşterilerine daha çok değer yaratabilmek için, kurum içi kültürün dijital ile harmanlanması, dijital teknolojilerin kurum içi süreçlerin tamamına entegre edilmesi ve işlerin dijital olarak yönetilmesi’ olarak tanımladı. Dijital dönüşümün firmaların süreçlerini optimal hale getirmelerini, operasyonel zaaflarını minimize etmelerini, daha fazla çıktı üretmelerini ve daha verimli şekilde çalışmalarını sağladığını kaydeden Sagay, dijital dönüşümün bu ana faydalarının sonucunda maliyetler azalırken, karlılık ve verimliliğin arttığını söyledi.

 

 

OLMAZSA OLMAZLARDAN BİR TANESİ

 

CBKSoft Yazılım firması yetkililerinden Mustafa Şimşek de “Kurumlar ve firmalar için şeffaflık, hesap verilebilirlik, hizmet kalitesini artırma adına kullanılan en etkin yöntemlerden birinin Elektronik Belge ve Süreç Yönetim Sistemleridir” dedi. Bu sistemlerin kesintisiz bir otomasyon ile kağıt bazlı tüm iş süreçlerinin tam entegre bir dijital ortama dönüşmesini sağladığını dile getiren Şimşek, bu sistemlerin büyük ve orta ölçekli firmalar için dijital dönüşüm yolunda olmazsa olmazlardan bir tanesi olduğunu vurguladı.

 

Haber / Emre BOZ