Istranca Ormanları çöp deposu haline geldi

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Sergen Çifte Kaynaklar Piknik ve Kamp Alanı'na giden piknikçilerin, çöplerini çöpe atmak yerine oraya bırakmaları, doğaseverleri isyan noktasına getirdi. 

GÜNDEM 3.02.2020 18:05:00 0
Istranca Ormanları çöp deposu haline geldi

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Sergen Çifte Kaynaklar Piknik ve Kamp Alanı’ndaki manzara görenlerin yüreğini sızlatıyor. 


DOĞASEVERLERİ İSYAN NOKTASINA GETİRDİ


İnsanoğlunun çevreye yaptığı tahribat her geçen gün artarken doğa fotoğrafları ve doğa paylaşımlarıyla Trakya’dan, Türkiye’den ve dünyanın birçok yerinden doğaseverlerin beğenisi kazanan Murat Akbay’ın önceki gün gazetemize ulaştırdığı video ve fotoğraflar adeta görenlerin vicdanını sızlattı. İnsanoğlunun doğaya yaptığı tahribatın en acı hali objektiflere ve kameralara bu şekilde yansıdı. Piknikçilerin Istranca Ormanları’nda gittikleri her alanı çöp içinde bırakması doğaseverleri isyan noktasına getirdi. Doğanın güzelliklerinden ve nimetlerinden faydalanan insanoğlunun geride bıraktıkları çöpler, adeta yaşadığımız dünyada Trakya’daki çevre ve doğa kirliliğinin vesikası olarak hafızalara kazındı. 


Haber / Şaban KARDEŞ