Çorlu'da 'Tartı Kontrol Noktası' oluşturuldu

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından hileli satışların önüne geçmek için şehir genelinde kurulan semt pazarlarında "Tartı Kontrol Noktası" oluşturuldu.

GÜNDEM 3.02.2020 17:36:00 0
Çorlu

Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yönetmeliğinin 6. maddesi uyarınca pazar yerinde bulunması gereken hizmet tesisleri ve özellikleri maddesi kapsamında semt pazarlarının giriş ve çıkış noktalarına hileli satışların önüne geçebilmek amacıyla elektronik tartı aletlerinin yer aldığı "Tartı Kontrol Noktası" oluşturdu.

 

KURALLARA UYMAYAN PAZARCI ESNAFINA CEZA

 

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri değerlendiren ve kurallara uymayan pazarcı esnafına yasal işlem uygulayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mevzuatlar çerçevesinde halkın talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmetlerini sürdürürken, vatandaşlar pazar giriş ve çıkışlarına konuşlandırılan tartı kontrol aletlerinin kendilerini memnun ettiğini ve uygulamanın devam etmesini istediklerini ifade ettiler.

 

Haber / Emre BOZ