Vize Belediyesi'nin standına yoğun ilgi

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 30 Ocak-2 Şubat 2020'de dünya turizm profesyonelleri ve tatil tüketicilerini 24'üncü kez ağÄ?

GÜNDEM 2.02.2020 17:42:00 0
Vize Belediyesi

 

24. EMITT Turizm Fuarı, 30 Ocak-2 Şubat 2020'de İstanbul'da gerçekleştirildi. EMITT, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 

 

VİZE BELEDİYESİ DE KATILDI

 

Trakya’nın tek sakin şehir (slow-city) unvanına sahip ilçesi Vize Belediyesi de, ‘Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katıldı. 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarda Vize Belediyesi’nin standı da yer aldı. 

 

TRAK ASKERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Vize Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görürken, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp fuar boyunca ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Vizeli Minyatür Sanatçısı Erol Kılıç da Vize Belediyesi’nin standını ziyaret edenler arasında yer aldı.  Traklar’a başkentlik yapmış olan Vize’nin sembolik Trak Askerleri de yoğun ilgi gördü. 

 

VİZELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Fuarın 3’üncü gününde Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp Vizeli Muhtarları Vize Belediyesi’nin standında ağırladı. Sakin Şehir Unvanına Sahip Mudurnu Belediyesi’nden Kültürel Miras Alan Yönetim Başkanı Dr. Ayşe Ege Yıldırım da Vize Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ercan Özalp ile görüş alışverişinde bulundu. Vizeli Ünlü Koreograf Uğurkan Erez de, Vize Belediyesi Standını ziyaret ederek Vizeliler ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Ercan Özalp’e katılımları dolayısıyla Fuar Yönetimi tarafından plaket takdim edildi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ