İzinsiz yetiştiriciler hakkında işlem yapılacak

Babaeski Karahalil Beldesi, Hazinedar ve Nadırlı Köylerinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında kenevir bitkisi hakkında bilgilendirme yapıldı. Kırklareli'nin Kenevir Yetiştiriciliği Ve Kontrolü Hakkında YÃ

GÜNDEM 2.02.2020 15:17:00 0
İzinsiz yetiştiriciler hakkında işlem yapılacak

 

Bilgilendirme toplantıları kapsamında Ziraat Yüksek Mühendisi Eyüp Öndin, Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş Ve Ziraat Yüksek Mühendisi Halil Kaya çiftçiler ile bir araya geldi. 

 

KIRKLARELİ’DE YETİŞTİRİLMESİ YASAK

 

Karahalil Beldesi, Hazinedar ve Nadırlı Köylerinde düzenlenen toplantılara toplam 67 çiftçi katıldı. Kırklareli’nin uyuşturucu ile mücadele kapsamında kenevir yetiştiriciliği ve kontrolü hakkında yönetmelikte belirtilen üretimine izin verilen iller kapsamında olmadığını belirten Ziraat Yüksek Mühendisi Eyüp Öndin, Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş Ve Ziraat Yüksek Mühendisi Halil Kaya,  izinsiz yetiştiriciliğe ilişkin işlemlerde yönetmeliğin 10.maddesine göre işlem yapılacağını kaydetti. Ziraat Yüksek Mühendisi Eyüp Öndin, Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş Ve Ziraat Yüksek Mühendisi Halil Kaya çiftçilerin sorularını da yanıtladı. 

 

Haber / Yener AKBABA