KTSO ve LTSO'nun Yardım TIR'ı depremzedelere ulaştı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nın (LTSO) birlikte hazırladığı Temel İhtiyaç Malzemeleri'nden oluşan Yardım TIR'ı, Elazığ ve Malatya'daki depre

GÜNDEM 30.01.2020 14:04:00 0
KTSO ve LTSO

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, yaptığı açıklamada, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) ile birlikte hazırladıkları Temel İhtiyaç Malzemeleri’nden oluşan Yardım TIR'ının Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırılarak, depremzedelere dağıtımının yapıldığını ifade etti.

"YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"

KTSO Başkanı Ilık, “Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) ile birlikte hazırladığımız kuru gıda maddeleri, elektrikli-tüplü ısıtıcılar, kullanılmamış giysiler, battaniye, yastık, çocuk bezi, bot, mont gibi temel ihtiyaç maddelerinin yer aldığı Yardım TIR'ı, Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezi’ne ulaştı. Buradaki görevliler tarafından Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere dağıtımı yapıldı. Depremzedelerin yanların da olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı göstermek için düzenlediğimiz Yardım Kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemeleri ile elimizden geldiği kadarıyla oradaki yaraları sarmaya çalıştık. Yardımlarımız devam edecek." dedi.

"ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ilık, "Depremden zarar gören hemşerilerimizin yaralarının sarılması noktasında, depremzedelere yardım eli uzatmak için odamızda oluşturmuş olduğumuz koordinasyon merkezi ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Toplanan yardımları afet bölgesine gönderdik. Depremzedelerin yaralarını sarmaya bir nebze de olsa katkıda bulunan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkanı İlhami Cebelli’ye, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e, üyelerimize ve tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemize has bu birlik ve beraberliğimizi yüce Rabbim muvaffak eylesin. Allah böyle felaketleri bir daha göstermesin. O bölgede yaşayan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralılara acil şifalar hayatını kaybedenlere de rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber / Yakup KARATEPE