Yardım TIR'ı dualarla uğurlandı

Tekirdağ'daki oda ve borsalar tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan ayni yardımlar, depremzedelere ulaştırılmak üzere Elazığ'a gönderildi. 

GÜNDEM 28.01.2020 16:07:00 0
Yardım TIR

Tekirdağ’daki oda ve borsalar, Elazığ ve Malatya bölgelerinde depremden etkilenen depremzedelere borsamızca destek olmak, onların yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için, bölgenin acil ihtiyaçları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan ayni bağış yardım kampanyası kapsamında TOBB ve AFAD koordinasyonunda bir araya gelerek, topladıkları gıda ve diğer ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım TIR’ını Elazığ’a uğurladı.


İHTİYAÇLARI GİDERİLMİŞ OLACAK


Uğurlamada konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakın ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Oradaki mağdur olan vatandaşlara günlük ihtiyaçlarını karşılayacakları malzemeler gönderdiklerini kaydeden Yıldırım “İnşallah bu malzemeler vatandaşlarımıza ulaştırılarak ihtiyaçları giderilmiş olacak. Bu yardımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.


DUALARLA UĞURLANDI


Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından yardım TIR’ı dualarla uğurlandı. Uğurlamaya Vali Yıldırım’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, AFAD Müdürü Recep Erol katıldı.


Haber / Ruşa ELMA