Ergene Velimeşespor, uzatmalarda berabere kaldı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, ligin 20. haftasında Ergene'de konuk ettiği Ankara Demirsporla uzatmalarda yediği gol ile 1-1 berabere kaldı. 

SPOR 28.01.2020 15:54:00 0
Ergene Velimeşespor, uzatmalarda berabere kaldı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta Ergene Velimeşespor ligin lideri olan Ankara Demirspor’u Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda konuk etti. İlk yarısı 0-0 berabere sonuçlanan müsabakanın ikinci yarısında Ergene Velimeşespor 77. Dakikada kazandığı penaltıyı kaptan Fatih Dilek ile golle sonuçlandırarak müsabakada 1-0 öne geçti. Lider Ankara Demirspor’a karşı iyi bir performans ortaya koyan mavi beyazlılar son dakikalara 1-0 önde girmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği gol ile sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyeti uzatmalarda elinden kaçıran Ergene Velimeşespor haftayı 1 puan ile kapadı.


SİVAS DEPLASMANINA GİDECEK


Haftayı 1 puanla kapatan Ergene Velimeşespor puanını 28 yaparken ligde de 9. sırada ki yerini korudu. Ergene Velimeşespor gelecek hafta Sivas deplasmanına gidecek ve Sivas Belediye Spor ile maç yapacak.


"KENDİ SAHAMIZDA 6 MAÇTIR YENİLMİYORUZ"


Ergene Velimeşesporlu ve Ankara Demirsporlu oyuncular Elazığ’da yaşanılan deprem felaketi nedeniyle sahaya ellerinde ”Ülkemizin Başı Sağ Olsun” yazılı pankartıyla çıkarak Elazığ’da ki depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Müsabakayı protokol tribününden izleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Futbolda bazen şansın da olması gerekiyor. Özellikle ikinci yarı rakibimize oranla iyi oynamamıza rağmen uzatma dakikalarında yediğimiz gol şansın bu müsabakada bizden yana olmadığını gösterdi. Kendi sahamızda 6 maçtır yenilmiyoruz. Bu güzel oyun nedeniyle önce takımımıza daha sonra tribünde ki desteklerinden dolayı da taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, yeni hedefimiz Sivas deplasmanından galibiyetle dönmek." şeklinde konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA