Maç gelirlerini depremzedelere bağışladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçında evinde Karamürselspor'u konuk eden Edirnespor, maç gelirlerinin tamamını Elazığ'daki depremzedelere bağışladı.  

GÜNDEM 27.01.2020 12:31:00 0
Maç gelirlerini depremzedelere bağışladı

Edirnespor, 15'inci hafta maçında sahasında Karamürselspor'u ağırladı. Edirne 25 Kasım Stadyumu'nda oynanan maça Edirnespor takımı sahaya, 'Acınız acımızdır #Elazığ #Malatya #Edirneyanınızda' yazılı pankartla çıktı. Edirnespor yönetimi tarafından karşılaşmadan önce maçın tüm gelirinin Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin mağdurlarına bağışlanacağı duyurulmuştu. Taraftarlar da stadı doldurarak hem takımlarını destekledi hem de depremzedelerin yanında oldu. Karşılaşmayı Edirnespor 2-1 kazandı.

 

“YARDIMLAŞMAYI BİLEN BİR ŞEHİRİZ”

 

Edirnespor Başkanı Savaş Üner, Edirne olarak bu gibi afetlerde yardımlaşmayı bilen bir şehir olduklarını ifade ederek “Edirne olarak bu tür durumlarda her zaman öncülük yapmış bir iliz. Edirne Belediyemiz de kıyafet ve günlük ihtiyaçlar üzerine yardım kampanyası başlatmıştı. Biz de dün öğle saatlerinde maçın tüm hasılat gelirlerini nakit olarak Elazığ'daki depremzedelere yollama kararı aldık yönetim kurulu olarak. Burada rakamın önemi yok tabi, önemli olan elimizden geldiği kadar yardım edebilmek” dedi. 

 

“ANLAMLI BİR KAMPANYA”

 

Bütün kulüplerin de bu şekilde öncülük yapmasını temenni ettiklerini söyleyen Üner, “Sonuçta bugün onların başına gelenler yarın bizim başımıza da gelebilir. O nedenle bence anlamlı bir kampanya” diye konuştu. 

 

Haber / Yakup KARATEPE