Derbinin kazananı 1911 Çerkezköyspor oldu

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor, Tekirdağ derbisinde Tekirdağspor'u konuk etti. 1911 Çerkezköyspor, rakibini Furkan Şerifoğlu'nun tek golüyle mağlup etti. 

GÜNDEM 26.01.2020 17:06:00 0
Derbinin kazananı 1911 Çerkezköyspor oldu

Tekirdağ derbisinde Pazar günü 1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Hakan Tezcan yönetirken yardımcılıklarını ise Betül Nur Yılmaz, Cemal Can Çakır ve Ali Koç yaptı. 

 

TEKİRDAĞSPOR’U AĞIRLADI

 

1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya Mert Eren, Hakan Turan Özkul, Selim Şahinbaş, Muhammed Göksu, Can Karaman, Hamitcan Mutlu, Utku Demirel, Yunus Demir, Furkan Şerifoğlu, Bahattin Saral ve Feyzan Güroğlu kadrosu ile çıkarken konuk ekip Tekirdağspor ise karşılaşmaya Süleyman Aktaş, Bektaş Berk, Fatih Çakır, Hakan Pehlivan, Bülent Kanıcıoğlu, Enes Şimşek, Şafak Tiryaki, Ali Arashan Altuntaş, Emircan Tuna, Cengizhan Aydın ve Kerem Yaşa kadrosu ile mücadele etti.  

 

1-0 ÖNE GEÇTİ

 

Her iki takımın taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 2’nci yarısına etkili başlayan 1911 Çerkezköyspor, özellikle sol kanattan Hamitcan ile etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip savunmayı bunaltan 1911 Çerkezköyspor 56’ncı dakikada Furkan Şerifoğlu’nun attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. 

 

KIRMIZI KART GÖRDÜ

 

1911 Çerkezköyspor gelen golle birlikte rahatlarken, Tekirdağspor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Hamitcan’ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Utku’nun vuruşunu kaleci Süleyman topu kornere çeldi. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında Tekirdağspor oyuncusu Bektaş rakibine küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Bektaş, takımını 10 kişi bıraktı. 

 

6 DAKİKALIK UZATMA 

 

75’inci dakikada gelişen Tekirdağspor atağında Bülent’in vuruşunda savunmada Can araya girerek topu kornere gönderdi. 78’inci dakikada ise 1911 Çerkezköyspor’da rakibine sert müdahalede bulunan Selim sarı kart gördü. 1911 Çerkezköyspor 86’ncı dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Hamitcan’ın vuruşu direği sıyırdı. Karşılaşmanın normal süresi 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, hakem 6 dakikalık uzatma verdi. Uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenen Tekirdağspor’da Bülent’in ortasında Hakan Pehlivan’ın kafa vuruşu kaleci Mert’te kaldı. Sol kanattan gelişen Tekirdağspor atağında da ceza sahası içinde topla buluşan Enis’in vuruşunda kaleci Mert gole izin vermedi. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Burak’ın vuruşunu kaleci Süleyman çıkardı. Uzatma dakikalarında gol olmayınca karşılaşma ev sahibi 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 1911 Çerkezköyspor bu galibiyetle puanını 15’e yükseltirken, Tekirdağspor ise 25 puanda kaldı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU