Başkan Gürkan, altyapı çalışmalarını inceledi

Abdi İpekçi Caddesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Özellikle en çok sorun yaşadığımız yerlerden biri olan Abdi İpekçi C

GÜNDEM 23.01.2020 15:35:00 0
Başkan Gürkan, altyapı çalışmalarını inceledi

Edirne Belediyesi’nin 22 Şubat 2018'ta kendi imkanlarıyla başlattığı; İller Bankası’ndan kredi onayının çıkmasıyla birlikte hız verdiği altyapı çalışmaları devam ediyor. 

 

"SU TOPLAMA OLAYLARI OLMAYACAK"

 

Son olarak Abdi İpekçi Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Şehrimizin altyapı çalışmaları olağan hızla devam ediyor. Mevsim kış, havalar çok soğuk. Bazı teknik zorluklar çıkıyor. Örneğin içme suyu boruları hava sıcaklığı 5 derecenin altına düştüğünde kaynak sorunu çıktığı için söz konusu çalışmamızı durduruyoruz. Özellikle en çok sorun yaşadığımız yerlerden biri olan Abdi İpekçi Caddesi’nde Yağmur Suyu toplama hatlarımız çift taraflı olarak devam ediyor. Yaklaşık 1-1,5 ay içerisinde Yağmur Suyu Toplama Kanalları tamamen bitmiş olacak. Bu arada mazgalları yapılacak ve inşallah o tarihten sonra Abdi İpekçi Caddesi’nde hepimizin keyfini kaçıran, canını sıkan göllenme ve su toplama olayları olmayacak. Altyapı da gösterdiğiniz hassasiyet, duyarlılık için katkı ve destekleri için bütün Edirneli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN