Dönmez: Herkese dokunmak zorundayız

CHP Çerkezköy 37. Olağan Genel Kurulu'nda ilçe başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. 

GÜNDEM 22.01.2020 16:53:00 0
Dönmez: Herkese dokunmak zorundayız

Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Ayfer Dönmez ve beraberindekiler Çerkezköy’e ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 2014-2019 belediye meclis üyeliği görevinde bulunduğunu anımsatan Dönmez “2014’te belediye başkanlığını kazandığımızda işe başladım. Önceliğim biraz iş oldu ve siyasete biraz ara verdim. Engin Camcı’nın partimize önemli hizmetleri oldu, güzel bir seçim atlatıldı. Kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın da güzel performansı vardı. Halka kendisini sevdirdi ve 31 Mart 2019 seçimlerinde 2’nci kez belediyeyi kazandık” dedi. 

 

“İNSANLARA DOKUNMAK ÇOK ÖNEMLİ”

 

Kongre öncesi Engin Camcı’nın aday olmayacağını açıklamasının ardından aday olduğunu söyleyen Dönmez, “Vahap Başkanımızın da desteğiyle yol arkadaşlarıma inanarak ve güvenerek bu yola çıktım” dedi. Partinin daha aktif hale gelmesi için çalışacaklarını belirten Dönmez “Amacımız öncelikle tüm partililerime ulaşmak. Kırgınlar varsa onları yeniden kazanmak. İnsanlara dokunmak çok önemli. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese dokunmak zorundayız. Bunu yapacağımıza inanıyorum” dedi. 

 

KÖPRÜ GÖREVİ GÖRECEĞİZ

 

Vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini belediye başkanına bildireceklerini belirten Dönmez “Belediye başkanımız ile halk arasında köprü görevi yapacağız. Belediye başkanımızın da yükünü hafifletmek için çalışacağız” dedi. Kadın ve kolları ve gençlik kolları kongre süreçlerinin devam ettiğini kaydeden Dönmez “Biz de yönetim olarak çeşitli nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Kongre süreçleri ve ziyaretlerimizin ardından çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız” dedi. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazete Şaban Kardeş de, daha önceki partinin çeşitli kademelerinde görev alan Ayfer Dönmez’in başarısının ilçe başkanlığı sürecinde de devam etmesini temenni ederek Ayfer Dönmez ve yeni yönetime başarılar diledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU