Kızılpınar'da 24 bin 668 seçmen sandığa gidecek

Kendi içinde 3'e bölünen Kızılpınar Mahallesi'nde 1 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimleri için seçmen listeleri askıya çıkarıldı. Kızılpınar Atatürk Mahallesi'nde 13 b

GÜNDEM 21.01.2020 17:44:00 0
Kızılpınar

Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte belde statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülerek Çerkezköy’e bağlanan ve 40 bini aşan nüfusuyla Çerkezköy’ün en büyük mahallesi olan Kızılpınar’da vatandaşlar 1 Mart’ta sandık başına gidecek. 

 

SEÇMEN LİSTELERİ ASKIYA ÇIKARILDI

 

Kızılpınar Mahallesi, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Gültepe ve Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi olarak 3’e bölünürken, Kızılpınarlılar 1 Mart’ta sandık başına giderek 3 ayrı mahallenin muhtarını seçecek. Seçimlere sayılı günler kala seçmen listeleri Kızılpınar Mahalle Muhtarlığı’nda askıya çıkarıldı. 

 

27 OCAK’A KADAR ASKIDA KALACAK

 

Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde 13 bin 448, Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde 8 bin 80 ve Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde 3 bin 140 seçmenin bulunduğunu belirten Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Nihat Malkoç, “Seçmen listeleri muhtarlık binamızda askıya çıkarıldı. Listeler 27 Ocak günü saat 17:00’a kadar askıda kalacak. Vatandaşlarımız o tarihe kadar seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol edebilirler” dedi. 

 

MUHTARLIK BİNASI HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

 

31 Mart 2019’da yapılan seçimlerde Kızılpınar Mahalle Muhtarlığı’na seçilen ve 1 Mart’ta yapılacak olan seçimde Kızılpınar Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’na aday olan Nihat Malkoç, “Listede ismi bulunmayan vatandaşların Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Vatandaşların seçmen listelerini kontrol edebilmeleri için muhtarlık binamız hafta sonu da açık olacak. Vatandaşlarımız gelip seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol edebilirler” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU