İş adamları ve sanayicilerden Abban'a plaket

Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret etti. Dernek yönetimi, Türk İdareciler Derneği tarafından Başarılı İdareci Merhum

GÜNDEM 17.01.2020 15:52:00 0
İş adamları ve sanayicilerden Abban

Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Bilal Yalız, Başkan Yardımcısı Sebahattin Önal, yönetim kurulu üyeleri Nurhan Kaya ve Aret Marancıoğlu dün saat 14:30’da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. 

 

"BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ"

 

Kaymakam Abban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim." dedi. Dernek yönetimi de misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Abban'a teşekkür ederek, 10 Ocak İdareciler Günü'nde aldığı 'Üstün Başarı Meslek Ödülü'nden dolayı kendisini tebrik etti. Kaymakam Abban'ın yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde ödül almasından dolayı çok memnun olduklarını belirten Veliköy İş Adamları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Bilal Yalız, "Yaptığınız başarılı çalışmaların neticesinde böylesine bir ödül almanız dernek olarak bizi çok sevindirdi. Başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi. Ziyarette Yalız, dernek adına Kaymakam Abban'a plaket takdim etti.  

 

Haber / Buse SERİN