Başkan Çetin'den Ankara çıkarması

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde Ankara ATO Uluslararası Kongre Fuar Merkezinde düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" için Ankara'da

GÜNDEM 16.01.2020 15:11:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na da katılan Başkan Çetin, geçtiğimiz günlerde canlı yayın esnasında burnu kanayan ve istirahat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

BAKAN SOYLU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Bakan Soylu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Çetin “Göreve geldiği ilk günden bugüne, söylem ve eylemleriyle dosta güven düşmana korku veren, dur durak bilmeden, gece gündüz demeden, “Memleket İşi Gönül İşi” diyerek aşk ile çalışan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu Ankara’daki ikametinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yıllara sâri dostluğu ile bizleri evinde ağırlayan ve değerli vaktini bize ayıran Bakanımıza verdiği mücadelede Mevla'm memleketimiz ve milletimiz adına yaptığı bütün çalışmalarını, emeklerini iki cihanda da razı olacağı bir mükafat ile nasiplendirsin, ömrü hayırlı ve uzun olsun inşallah. Bu arada Soylu Bakanımızın Kapaklı’daki tüm hemşehrilerime özel selamları var” dedi. 

 

 

 

“ŞEHRİMİZİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA TAŞIYACAĞIZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Ankara ATO Uluslararası Kongre Fuar Merkezinde düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi"ne de katıldı. “Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hayata geçireceğimiz "Akıllı Şehir" projeleriyle şehrimizi geleceğe emin adımlarla taşıyacağız” diyen Başkan Çetin, organizasyonda emeği geçen herkese de teşekkür etti. Başkan Çetin, Ankara ziyaretleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı M. Mücahit Küçükyılmaz'ı da makamında ziyaret etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU