Başkan Albayrak'tan Çorlu çıkarması

Yerinde Çözüm Seferberliği çerçevesinde dünkü mesaisini Çorlu'ya ayıran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da trafik sirkülasyon projesinin değerlendirme top

GÜNDEM 14.01.2020 15:02:00 0
Başkan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Yerinde Çözüm Seferberliği çerçevesinde dünkü mesaisini Çorlu’ya ayırdı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBAK (İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş) ile ortak proje çalışmalarını sürdürürken, Başkan Kadir Albayrak, Çorlu’nun trafik sirkülasyonu için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ve İSBAK ile ortak yürütülen projenin değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de hazır bulundu.

 

“TRAFİK SİRKÜLASYON ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK”

 

Proje çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Albayrak, Orion kavşağı, Emlak Konutları, Omurtak ve Kumyol Caddeleri’nde trafik sirkülasyon çalışmalarına en kısa zamanda başlayacaklarını belirtti. Uygulanacak proje ile yaşanan trafik yoğunluğunu çözmeyi hedeflediklerini belirten Albayrak, projenin Çorlu’ya ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 

 

“ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

 

Çorlu’da çeşitli temaslarda bulunan Başkan Albayrak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi'ni de ziyaret ederek Dernek Başkanı Recep Kayacı ve gaziler ile görüştü. Gazilerin çok değerli olduğunu söyleyen Albayrak, “Onların hakkını ödeyemeyiz. Biz de elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesini ziyaret ederek gazilerimizle sohbet ettik. Görüş alışverişinde bulunduk” dedi. 

 

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

 

Çorlu Roman Dernekleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Albayrak, Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıları, istek ve önerileri dinledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Roman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Albayrak, “Roman vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların hayat standartlarını yükseltmek ve topluma entegre olmaları konusunda çözüm önerilerini değerlendirdik” dedi. 

 

Haber / Ozan URTEKİN