"Lüleburgaz'a ve Cumhuriyete yakışır bir davranış"

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, okula geç kaldığı sırada soğuğa rağmen İstiklal Marşı'nı duyunca olduğu yerde tek başına okuyan Lüleburgaz Atatürk İlkokulu 1. Sınıf öÄ

GÜNDEM 7.01.2020 10:57:00 0
"Lüleburgaz

Başkan Gerenli, örnek davranışı ile sosyal medyada beğeni toplayan Duru ile sohbet ederek, örnek davranışı nedeniyle tebrik etti. Duru Türkmen de, “Atatürk’e ve bayrağımıza saygı göstermemiz için her zaman İstiklal Marşı’nda Saygı duruşunda bulunmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

 

"BİZİM ÇOCUKLARIMIZ BÖYLE YETİŞİR"

 

Her şeyin sevgi ile başladığını söyleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, "Bizim çocuklarımız burada böyle yetişir. Lüleburgaz’a ve Cumhuriyete yakışır bir davranış. 2020 yılını Ulusal Egemenlik Çocuk Yılı ilan ettik. Duru kızımızın böyle bir davranışta bulunmasını ben sosyal medyada görünce gurur duydum. Çok mutlu oldum. Duru kızımızı böyle örnek bir davranışta bulunduğundan dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

OKUL BAHÇESİ'NDE TEK BAŞINA OKUDU

 

Atatürk İlkokulu 1’inci sınıf öğrencisi Duru Türkmen, okula geç kaldığı sırada İstiklal Marşı’nın çalındığını duyunca olduğu yerde durup İstiklal Marşı’nı okumuştu. Hava soğuk olduğu için diğer öğrencilerin içeride okuduğu İstiklal Marşı’nı okul bahçesinde tek başına sıraya girerek okuyan Duru Türkmen, okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.

 

Haber / Emre BOZ