Gençlik Kolları Kongre Takvimi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Gençlik kollarının kongre takvimi belli oldu. Genelgeye göre İlçe gençlik kolları kongreleri 27 Ocak – 1 Mart 2020, İl Gençlik kolu kongreleri ise 7 Mart- 5 Nisan 2020 tarihleri aras?

GÜNDEM 2.01.2020 11:50:00 0
Gençlik Kolları Kongre Takvimi belli oldu

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz imzasıyla il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede; ‘‘Olağan İl, İlçe Kongreleri ve 16. Olağan Gençlik Kolları Takvimi’’nin başlatılmasına karar verilmiştir.’ ifadeleri kullanıldı.

 

10 OCAK’TA ÜYE LİSTELERİ ASKIYA ÇIKARILACAK

 

Açıklanan takvime göre genel sekreterlik tarafından muhtarlık esasına göre tanzim edilmiş üte çizelgeleri Gençlik Kolları Genel Merkezi aracılığıyla 6 Ocak’ta il ve ilçe başkanlıklarına gönderilmeye başlanacak. 10 Ocak’ta üye çizelgeleri ilçe başkanlıklarında askıya çıkarılacak ve itiraz süreci başlayacak. Üye çizelgelerinin askıdan indirileceği 14 Ocak, üye listelerine yapılacak itirazın da son günü. Üye çizelgelerine yapılan itirazlar Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulları tarafından 16 Ocak’ta karara bağlanacak. 

 

27 OCAK’TA BAŞLAYACAK

 

Gençlik Kolları İlçe Kongrelerinin başlangıç tarihi 27 Ocak olarak açıklandı. İlçe Kongreleri 1 Mart’ta sona erecek. Gençlik Kolları İl Kongreleri de 7 Mart-5 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU