Evinin bahçesinde cansız bedeni bulundu

Çorlu'da Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir apartmanda bakıcısı ile birlikte yaşayan 77 yaşındaki Melek Bayrak, apartmanın bahçesinde ölü bulundu. Melek Bayrak'ın cansız bedeni, otopsi yapı

GÜNDEM 1.01.2020 15:20:00 0
Evinin bahçesinde cansız bedeni bulundu

Olay, Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir apartmanda meydana geldi. 4. katta bakıcısı ile birlikte yaşayan 77 yaşındaki Melek Bayrak, edinilen bilgiye göre gece Türkmenistan uyruklu bakıcısı Kunduz Jorayeva tarafından tuvalete kaldırıldıktan sonra tekrar yatağına yatırıldı. Sabah uyanan Jorayeva, Melek Bayrak’ı uyandırmak için odasına gittiğinde yatağında bulamayınca, yakınlarına haber verdi. Bayrak, yakınları tarafından apartmanın bahçesinde yerde yatarken bulundu. 

 

PENCVEREDEN DÜŞMÜŞ OLABİLECEĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Bayrak'ın hayatının kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Melek Bayrak'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, polis ekipleri, ev ve apartmanın bahçesinde geniş kapsamlı inceleme yaptı. Bayrak'ın evinin penceresinden düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ