Başkan Albayrak'tan ilçelere yeni yıl ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2019 yılının son gününde Tekirdağ'daki 11 ilçe belediye başkanını ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı. 

GÜNDEM 31.12.2019 16:45:00 0
Başkan Albayrak

Ziyaretlerine sabah erken saatlerde Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı ziyaret ederek başlayan Kadir Albayrak, ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Hayrabolu Belediye Başkan Vekili Zekeriya Uzun, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i ziyaret etti. Saat 13:30’da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret eden Albayrak, Başkan Çetin ve Kapaklı Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. 2020 yılının Kapaklı’ya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Albayrak, saat 14:00’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 

 

 

 

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN YENİ YILINI KUTLADI

 

Yeni yıl dolayısıyla ilçeleri ziyaret ettiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Belediye personeline ve tüm Çerkezköy halkına sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir yıl temennisinde bulundu. Ziyaret dolayısıyla Albayrak’a teşekkür eden Başkan Akay da “2020 yılının kentimize, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize umut olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ziyaretinin ardından  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i de ziyaret etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU