Edirneli kadınlardan lösemili çocuklara anlamlı hediye

Edirne Belediyesi Kadın Emek Evi'nde bir araya gelen kadınlar, lösemi tedavisi gören çocuklara yeni yıl hediyesi olarak oyuncaklar dikti. Kadınlar, çocukları mutlu etmek, onlara yeni bir uyku arkadaşı kazandırmak istedi

GÜNDEM 26.12.2019 15:53:00 0
Edirneli kadınlardan lösemili çocuklara anlamlı hediye

Edirneli kadınlar, Edirne Belediyesi Kadın Emek Evi'nde bir araya gelerek lösemili çocuklara oyuncaklar diktiler.

 

"HERKES GÖREV DAĞILIMI YAPTI"

 

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevim Karaman, yeni yıla girerken lösemili çocukların yüzünü güldürmek için uyku arkadaşı oyuncağı hazırladıklarını söyleyerek, “Amacımız lösemi tedavisi gören çocuklarımızı mutlu etmek. Katılan tüm arkadaşlar içine konulacak malzemelerin ücretlerini kendi aralarında paylaşarak topladı. Herkes görev dağılımı yaptı. Kimisi kalıbı çiziyor, kimisi kesiyor, kimisi dikecek. Böylelikle ortaya sevgiyle bir şeyler çıkartmak istiyoruz. Lösemili çocuklara yeni yıl hediyesi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"DÜZENLENEN ETKİNLİKLE HEDİYE EDİLECEK"

 

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı da, üretim yapan kadınların lösemili çocuklar için özel yılbaşı hediyesi hazırladıklarını söyledi. Takındı, “Oyuncaklar, yılbaşında Trakya Üniversitesi Balkan Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklara düzenlenen etkinlikle hediye edilecek." şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN