Malkara'da muhtarlar seçime gitti, iki oyla başkanlığı aldı 

Malkara'da Muhtarlar Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı'nda gerçekleşen seçim de Kavakçeşme Mahallesi Muhtarı Ender Çeşme başkan seçildi. 

GÜNDEM 24.12.2019 15:45:00 0
Malkara

Malkara Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seçimlerde 2 aday yarıştı.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığına İshakça Mahalle Muhtarı Bilal Temurtaş, Katip Üyeliklere ise Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Erdal Esen ve Allışık Mahallesi Muhtarı Hikmet Sözbilir seçildi.

 

77 MAHALLE MUHTARI OY KULLANDI

 

Ardından 77 muhtarın tamamının oy kullandığı seçimde 39 oy alan Kavakçeşme Mahallesi Muhtarı Ender Çeşme başkanlığa seçildi. Diğer aday ise Ahievren Mahallesi Muhtarı Bülent Avcı 37 oy aldı. Seçimde 1 oy ise boş çıktı. Seçim sonrası Kavakçeşme ve Ahievren Mahallesi muhtarları, muhtar arkadaşlarına birer konuşma yaparak teşekkür ettiler.

 

DERNEK MÜHRÜNÜ YENİ BAŞKANA TESLİM ETTİ

 

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Ender Çeşme seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Rahim Girgin, Kamuran Ünal, Ertan Karadeniz, Hasan Yılmaz, Recep Akgül, Cihan Erdal Demirbaş, Yedek Üyeliklere Mehmet Çoban, Bekir Görgüç, Erol Dağ, Tolga Güngör, Ahmet Ergene, Sadri Girgin ve Oktay Özdilek, Denetim Kurulu Başkanlığına Recai Öztürk, Mustafa Kuzucu ve Özcan Melek, Yedek Üyeliklere Ahmet Ket, Hayrettin Kaya ve Kenan Özer seçildiler. Eski Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı İshakça Muhtarı Bilal Temurtaş, dernek mührünü yeni başkana teslim ederek başarılar diledi.

 

Haber / Murat YAYIN