Trafik kavgası can aldı

Çorlu'da taksicilik yapan 25 yaşındaki Serkan Ağraş ile Egemen Doğramacıoğlu arasında maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle kavga çıktı. Kavga sırasında Serkan Ağraş, iddiaya göre üzerind

GÜNDEM 23.12.2019 17:58:00 0
Trafik kavgası can aldı

Çorlu’da taksicilik yapan 25 yaşındaki Serkan Ağraş ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çorlu Muhasebe departmanında çalışan 35 yaşındaki Egemen Doğramacıoğlu arasında Cuma akşamı maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle çıkan kavga büyüyünce Ağraş, iddiaya göre Doğramacıoğlu’nu bıçakladı.  

 

BIÇAKLAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

İddiaya göre Havuzlar Mahallesi'nde taksicilik yapan Serkan Ağraş ile Egemen Doğramacıoğlu'nun kullandığı araç maddi hasarlı trafik kazası yaptı. Kaza nedeniyle ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce iddiaya göre Serkan Ağraş, üzerinde taşıdığı bıçakla Doğramacıoğlu'nu bıçaklayıp, yanında bulunan Hakan A. ile birlikte olay yerinden kaçtı. 

 

3 GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

 

CHP Çorlu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Filiz Doğramacıoğlu’nun oğlu olan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çorlu Muhasebe departmanında çalışan 2 yaşındaki bir çocuk babası Egemen Doğramacıoğlu, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Doğramacıoğlu 3 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

 

Olayın ardından kayıplara karışan Serkan Ağraş ile Hakan A., Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Serkan Ağraş, tutuklanarak cezaevine konulurken, Hakan A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

3 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Egemen Doğramacıoğlu, dün ikindi namazını müteakip Garaj Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları eşliğinde sonsuzluğa uğurlandı.  Doğramacıoğlu’nu son yolculuğunda Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yalnız bırakmadı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ