Gelecek Partisi, Tekirdağ'da teşkilatlanma çalışmalarını başlattı

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek, Partisi Tekirdağ'da teşkilatlanma çalışmalarını başlattı. Kurucular Kurulu'nda yer alan Tekirdağlı siyasetçi Ahmet Akçay, Tü

GÜNDEM 23.12.2019 15:18:00 0
Gelecek Partisi, Tekirdağ

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Tekirdağlı siyasetçi Ahmet Akçay, Tekirdağ’daki teşkilatlanma çalışmalarını başlattıklarını ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 

 

ALT KURULLAR OLUŞTURULACAK

 

Süreç hakkında bilgi veren Ahmet Akçay, Tekirdağ’da saha çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Kurucular kurulunda 154 kişinin yer aldığını dile getiren Akçay, “Kurucular kurulu olarak genel başkanımızı seçtik. Oy birliği ile sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu genel başkanlığa seçildi. Genel Başkanımız bu süreçten sonra alt kurulları oluşturacak. Merkez yönetim kurulu çalışmalarımızın ardından taşra teşkilatlanmalarımız başlayacak” bilgisini verdi. 

 

“GÖRÜŞMELERE BAŞLADIK”

 

Tekirdağ’da görüşmelere başladıklarını söyleyen Akçay, partiye katılmak isteyenlerin sosyal medya ve whatsapp hattı üzerinden kendilerine ulaşabileceğini dile getirdi. Sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcilerini ziyaret edeceklerini söyleyen Akçay, “Onların önerilerini alacağız. Partimize üye olmak isteyen ve görev almak isteyenlerin taleplerini alacağız” dedi. 

 

“GELECEK TÜRKİYE’NİNDİR”

 

Akçay, Türkiye’nin geleceği için yola çıktıklarını dile getirerek “Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için Liderimiz Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bir araya geldik. Gelecek milletimizindir, gelecek Türkiye'nindir. Cumhuriyetimizin 100. Yılına hazırlandığımız bu dönemde, ülkemize demokratik ve müreffeh bir gelecek ufku çizmek için bir araya geldik” dedi. 

 

“GELECEK PARTİSİ MİLLETİN YARINIDIR”

 

Geçmişe ağıt yakmaya değil, ortak bir gelecek inşa etmeye geldiklerini söyleyen Ahmet Akçay “Bu gelecek yürüyüşünde bize rehberlik edecek olan temel ilkelerimizi milletimizle paylaşmak ve bir anlamda ahitleşmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin birikimini de koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız” dedi. Günün; devlet aklını, insan onuru ve millet vicdanı ile buluşturma günü olduğunu kaydeden Akçay “Gün; geçmişimizden güç alarak ve bugünü doğru anlayarak geleceğimizi inşa günüdür. Gün; herkesin güven içinde yaşadığı özgür bir gelecek inşa etme günüdür. Gün geçmişe takılıp kalma günü değil, geleceğe ve ufka yürüme günüdür” dedi. Gelecek Partisi’nin herkesin geleceğinin adresi, kaynağı ve umut ışığı olduğunu söyleyen Akçay, Gelecek Partisi’nin milletin yarını olduğunu dile getirdi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU