İlçe Kongreleri Çorlu ve Marmaraereğlisi ile devam etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Tekirdağ ilçe kongreleri Pazar günü Çorlu ve Marmaraereğlisi ilçe kongreleri ile devam etti. Çorlu'da seçimlere tek liste ile gidilirken, Özgür Ertaş Çorlu İlçe

GÜNDEM 23.12.2019 14:59:00 0
İlçe Kongreleri Çorlu ve Marmaraereğlisi ile devam etti

Pazar günü Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan CHP Çorlu İlçe Başkanlığı 37.Olağan Kongresine Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı. Divan başkalığına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul getirilirken, divan üyeliklerine de Sedat Dedeoğlu, İnci Kaçar, Ayşe Kuşçu getirildi. 

 

TEK LİSTE YARIŞTI

 

Faaliyet ve mali raporların okunması sonrası oylanan raporlar ibra edildi. Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçilirken, seçimlere Özgür Ertaş’ın tek listesi ile gidildi. Özgür Ertaş başkanlığındaki yönetimde Özlem Açık, Cüneyt Akar, Serkan Ayaz, Namık Aydın, Renginar Başaran, Yılmaz Demir, Filiz Er, Ayhan Fidan, Aytuğ Güngördü, Zafer İlhan, Gülcan Karaali, Ecevit Karaca, Bahadır Kıvanç, Ferhat Kurtulmuş, Ramazan Sezer, Emel Şentürk, Ümit Tandoğan, Halil Kök, Müjdat Uysalcan, Esra Vişneli, Ömer Vurat Volkan, Semih Yenmez, Dursun Yıldırım ve Korel Yüksel yer aldı. 

 

3 ADAY YARIŞTI

 

Aynı gün Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresi de yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan başkanlığına İlker Yağcıoğlu seçilirken, divan katip üyeliklerine de Serdar Çolpan, Mine Olgaç, Ögür Aksu seçildi. Faaliyet raporunu okuyan İlçe Başkanı Mine Boralı, partililere ve yönetime yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından sırasıyla ilçe başkan adayları Nurettin Özden, Tolga Çalışkan ve Yılmaz Öztürk konuşma yaptı. Seçimlerde 86 delegeden 80’i oy kullandı. Tolga Çalışkan 59 oy, Nurettin Özden 17 oy, Yılmaz Öztürk 4 oy aldı. Seçim sonunda konuşan başkan Tolga Çalışkan “Hep birlikte çalışarak CHP’nin gücünü göstereceğiz” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU