Jandarmadan 2 ilde gece yarısı baskını 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca, İstanbul ve Tekirdağ'da çok sayıda hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelilere gece yarısı baskın yapıldı. Baskında; Silivri, Esenyurt, BeylikdüzÃ?

GÜNDEM 20.12.2019 18:14:00 0
Jandarmadan 2 ilde gece yarısı baskını 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Tekirdağ'da meydana gelen hırsızlıklarla ilgili inceleme başlattı. Olay yerlerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, şüpheli bir aracın hırsızlık yapılan bölgelerde birden fazla görüldüğünü belirledi. Beylikdüzü'nde 3, Esenyurt'ta 8, Büyükçekmece'de 2 ve Silivri'de 3 ve Tekirdağ'da 11 olmak üzere 27 hırsızlık yaptığı tespit edildi. Şüpheli aracı teknik ve fiziki takibe alan ekipler şüphelilerin adreslerini buldu.   
 

7 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI


İncelenen kayıtlardan sonra adresleri tespit eden jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Düzenlenen operasyonlara jandarma komando timleri de destek verdi. Avcılar ve Esenyurt'taki 7 ayrı adrese gece yarısı eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler 4 kişiyi yakaladı. Jandarmada sorgusu tamamlanan 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Özellikle tekstil firmalarını hedef aldığı tespit edilen şüphelilerin giyim malzemelerini piyasaya sürdüğü de belirlendi.  

 

Haber / Şaban KARDEŞ