Vatandaşlara Mobil İkram Aracı ile hizmet  

Kapaklı Belediyesi tarafından her sabah 07.00- 08.30 saatleri arasında mobil ikram aracı ile vatandaşlara ücretsiz olarak çay, kahve ve sıcak çorba ikram ediliyor.

GÜNDEM 19.12.2019 14:13:00 0
Vatandaşlara Mobil İkram Aracı ile hizmet  

Kapaklı Belediye Meydanı'nda vatandaşlara hizmet vermeye başlayan mobil ikram aracı her hafta farklı bir mahallede vatandaşlara hizmet edecek.

 

"ARTARAK DEVAM EDECEK"

 

Görevli personeller ile mobil ikram aracının her gün okul önlerinde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, öğrencilere, işçilere, esnafa ve dileyen tüm Kapaklılara ücretsiz olarak ikramda bulunacağını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Biz gönül belediyeciliği ile bu hizmeti artık düzenli hale getirmek istiyoruz  ve mobil ikram aracımız her zaman halkımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Bu tür sosyal hizmetlerimiz kentimizde artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

 

"HAYIR DUALARI BİZE YETER"

 

Başkan Çetin, "Kapaklı Belediyesi olarak ilçe sınırlarında çaresiz, yalnız kimse kalmasın diye her derde derman olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yardımına koşmak, dertlerine ortak olabilmek, sıkıntılarına çözüm üretmek bizim önceliğimizdir.İlçemizdeki her vatandaşımızın sorunu, bizim de sorunumuzdur. Bu yüzden ister belediyenin işi olsun, ister olmasın her konuda elimizi taşın altına koyuyoruz. Bir bardak sıcak çorba, çay ile halkımız ile gönül köprüleri kuruyor, her zaman  yanlarında  oluyoruz. Onların hayır duaları  bize yeter." şeklinde konuştu.

 

Haber / Emre BOZ