Şarköy'de sathi kaplama yol çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'e bağlı Kocaali Mahallesi, Kızılcaterzi Mahallesi ve yazlık konut yerleşimleri bağlantı yolunda başlatılan 27 bin 300 metrekarelik sathi kaplama yol çal

GÜNDEM 18.12.2019 14:12:00 0
Şarköy

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ genelinde yürütülen yol yapım çalışmalarının belli bir program dahilinde devam ettiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bu kapsamda Şarköy'e bağlı Kocaali Mahallesi, Kızılcaterzi Mahallesi ve yazlık konut yerleşimleri bağlantı yolunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen 27 bin 300 metrekarelik sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı." dedi.   

 

"BÜYÜK BİR MESAFE KAT ETTİK"

 

Albayrak, tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tekirdağ genelinde 2019 yılı içerisinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımızda büyük bir mesafe kat ettik. Belli bir program çerçevesinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımızda halkımızın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Halkımızın refahı için yürüttüğümüz bu çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ozan URTEKİN