Cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Şarköy'de lokantacılık yapan 46 yaşındaki Ramazan D. yaz aylarında iş yerinde çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi F.B. adlı kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandÄ?

GÜNDEM 10.12.2019 17:37:00 0
Cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Şarköy'de lokanta sahibi Ramazan D.'nin, yaz aylarında aile ekonomisine katkı sağlamak ve okul masraflarını karşılamak için iş yerinde garsonluk yapan lise birinci sınıf öğrencisi F.B.'yi okulun önünden otomobiliyle alması, kızın arkadaşlarının dikkatini çekti. Arkadaşları durumu sorması üzerine iddiaya göre F.B., arkadaşlarına Ramazan D.'nin kendisine sözlü ve elle tacizde bulunduğunu anlatarak, gönderdiği telefon mesajlarını gösterdi. 

 

OKUL YÖNETİMİ ŞİKAYETTE BULUNDU

 

F.B.'nin arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine okul yönetimi savcılığa şikayette bulundu. Soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcılığı, liseli kızın psikolog eşliğinde ifadesine başvurdu. F.B., Ramazan D.'nin kendisine elle ve sözlü tacizde bulunduğunu belirterek, gönderdiği telefon mesajlarını gösterdi. F.B., cinsel içerikli kitapları da savcılığa teslim ederken, Ramazan D.'nin liseli kıza, 'Canım dışarı çıkalım, bir yerlere gidelim, gezmeye gidelim', 'Seni okuldan alayım mı?', 'Seni seviyorum ve sensiz olmaz çünkü' yazılı mesajlar attığı tespit edildi. 

 

TUTUKLANDI

 

Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alınan evli ve 1 çocuk babası Ramazan D.’nin, ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, F.B.'nin öğrenim gördüğü okulun yakınlarında kendisinin tavukları bulunduğunu öne sürerek “Tavuklara yem vermek için gittiğimde akrabam da kalan F.B.'yi rastladıkça aracıma alıyordum. F.B., psikolojik tedavi gördüğü için mesajları ona mutlu olması için yazıyordum. Ona cinsel tacizde bulunmadım” dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Ramazan D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ