Yeni yönetim görev dağılımını yaptı

Bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine getirilen Çağlar Bütün başkanlığındaki yeni yönetim görev dağılımını yapt?

GÜNDEM 9.12.2019 14:50:00 0
Yeni yönetim görev dağılımını yaptı

Nusret Güvercin ve Abdurrahman Eraslan ilçe başkan yardımcısı olarak görevlendirilirken, İlçe Sekreteri Ferhat Doğan, İlçe Muhasibi ise Sercan Ceylan oldu. 

 

8 KOMİSYON OLUŞTURULDU

 

Kamu, Bürokrasiden Sorumlu Komisyon, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Komisyon, STK ve Esnaflardan Sorumlu Komisyon, AR-GE Sorumlu Komisyon, Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Komisyon, Teşkilatlanmadan Sorumlu Komisyon, Halkla İlişkiler ve Kadın Haklarından Sorumlu Komisyon, Seçim İşlerinden Sorumlu Komisyon olmak üzere 8 komisyon oluşturulurken, ilçe yöneticileri bu komisyonlarda görevlendirildi. 

 

İLÇE YÖNETİCİLERİ GÖREVLENDİRİLDİ

 

Kamu, Bürokrasiden Sorumlu Komisyonda Mehmet Öğütçü ve Savaş Çakır, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Komisyonda Erol Taş, Rüstem Yayla, Cuma Akpınar ve Rıfat Kayabaşı, STK ve Esnaflardan Sorumlu Komisyonda Yüksel Çakır, Atıf Mıstaçoğlu, Mutlu Çolak ve Zeki Sak, AR-GE Sorumlu Komisyonda Burak Ceyhun, Atakan Duran ve Fatih Çalışkan görevlendirilirken; Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Komisyonda Güven Öztürk, Onur Özsoy, Hüseyin Şahin, Teşkilatlanmadan Sorumlu Komisyonda Hakan Değirmenci, Ersin Taşdişer, Sebahattin Altınsoy, Caner Yıldırım, Davut Çalışkan, Halkla İlişkiler ve Kadından Sorumlu Komisyonda Gönül Bodur, Hatayi Akkoç, Yaşar Muslu, Seçim İşlerinden Sorumlu Komisyonda da Ömer Kılıç, Köksal Özdemir, Salih Aydoğdu, Salim Şahin ve Doğan Metin görevlendirildi. 

 

“BÜYÜK BİR DAVANIN TAKİPÇİLERİYİZ”

 

Büyük bir davanın takipçileri olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “’Ülkücü nefsini kör kuyulara atandır’ düsturuyla yetiştik. Makamlara mevkilere bakmaksızın davamızı en ileri nasıl taşırız düşüncesiyle Yönetim Kurulumuzda görevlendirme çalışmalarında bulunduk. Yönetimimizde yer alan bütün kardeşlerimin, nefislerini yenen, makam mevki sevdalısı değil, bir büyük davasının sevdalısı olduğuna adım kadar eminim” dedi. İlçe Başkanı Bütün, yapılan görevlendirmelerin ardından ilçeye nasıl fayda sağlayabilecekleri, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ne tür faaliyetlerde bulunup vatandaşları partiye nasıl kazandırabilecekleri noktasında tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte el ele verip çalışmalara başladıklarını söyledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU