Çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Merkezi Teknik Müşaviri Levent Genç, Çerkezköy'de çiftçilerin talep ve isteklerini tespit edip sorunlarının çözümü için çeşitli ziyaretler gerç

GÜNDEM 9.12.2019 14:22:00 0
Çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit etti

Tekirdağ’daki çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit eden Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Merkezi Teknik Müşaviri Levent Genç, Muratlı, Süleymanpaşa ve Çorlu’nun ardından dün Çerkezköy’e geldi. Genç, ilk olarak Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’ı ziyaret etti. 

 

RAPOR HALİNE GETİRİLECEK

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın talimatları doğrultusunda illeri gezdiklerini söyleyen Levent Genç, “Kaymakamlıklar, İlçe Tarım Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları, sektördeki diğer paydaşlar ve çiftçilerimizle görüşmeler yapıyor, onların sorunlarını, beklentilerini, görüş ve önerilerini alıyoruz. Görüşmelerin ardından bunu raporlayıp genel başkana sunacağız” dedi. 

 

“BEKLENTİLERİ YETKİLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ”

 

Tekirdağ’da Muratlı, Süleymanpaşa ve Çorlu’nun ardından 4’ünci ilçe ziyaretini Çerkezköy’e gerçekleştirdiğini söyleyen Genç, “Diğer ilçelerde de ziyaretlerde bulunup çiftçilerimizle görüşeceğiz. Raporu tamamlayıp Ankara’ya döneceğiz. Amacımız çiftçilerin sorunlarını yerinde tespit etmek. Onlarla birebir görüşerek onların beklentilerini genel başkanımız kanalıyla yetkili kurumlara ileteceğiz. Genel başkanımız da her zaman sahada çiftçilerle bir arada. Biz de onun yetişemediği yerlerde çiftçilerimizle bir araya geliyoruz” bilgisini verdi. Türkiye’nin pek çok ilini gezdiklerini ve gezmeye de devam edeceklerini söyleyen Genç, “Çerkezköy’de de köyleri gezip çiftçilerle görüşeceğiz. Üretim yaptıkları işletmeleri gezeceğiz” dedi. 

 

“İNŞALLAH SESİMİZİ DUYURURUZ”

 

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak da “Genel başkanımızın çiftçilerin sorunlarını incelemek için gönderdiği Teknik Müşaviri Levent Genç ve genel başkanımıza hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin ağzından onların sıkıntıları, beklentileri genel merkezimize ulaştırılacak. Bu ziyaret beni, yönetimi ve meclisimizi gururlandırdı. Temennimiz çiftçilerin sorunlarının giderilmesi. İnşallah sesimizi bir yerlere duyururuz” dedi. 

 

SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

 

Çerkezköy Ziraat Odası’nın ardından Oda Başkanı Hasan Toprak, Ziraat Odası Meclis Başkanı Yılmaz Mirza ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz ile birlikte Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çerkezköy Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kurum ziyaretlerinin ardından çiftçileri ziyaret eden Teknik Müşavir Levent Genç, çiftçilerin tarım ve hayvancılıkta yaşadığı sorunları yerinde tespit etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU