"Tekirdağ'ın en önemli ilçelerinden biri Çorlu"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'ya yaptığı ziyaretler kapsamında Çorlu esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ile fikir alışverişinde bulunan Albayrak, "Tekirdağ'ın en ö

GÜNDEM 6.12.2019 14:01:00 0
"Tekirdağ

Başkan Albayrak'a Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İzzet Volkan da eşlik etti. Sarıkurt ve Volkan'ın da yer aldığı  kahvaltıda Çorlu'da faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen Başkan Albayrak, "Çorlu, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasında önemli bir rol oynadı." dedi.  

 

"GEREKLİ MADDİ DESTEĞİ VERECEĞİZ"

 

Başkan Albayrak, "Çorlu Tekirdağ'ın en önemli ilçelerinden bir tanesi. Bugün de Çorlu çarşı esnafımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere buradayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, sıkıntıları giderme konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Özellikle istek ve beklentilerin yoğunlaştığı, çarşı üzerinde parklanma, yaşanan trafik yoğunluğu ve otopark konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. Bunun için gerekli maddi desteği de vereceğiz. Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği olan ve esnaflarımızla bizi buluşturan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

"BİR TELEFON KADAR YAKINIM"

 

Esnafla her zaman iç içe olduğunu kaydeden Albayrak, "Ben her zaman sizlerle iç içeyim. Bir telefon kadar yakınım. Whatsapp istek ve şikayet hattımız aktif bir şekilde çalışıyor. Çorlu Belediye Başkanımızla da her zaman irtibat halindeyim. Onun vasıtasıyla da bize ulaşabilirsiniz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman tüm ilçelerimizde esnaflarımızın yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi. Esnafların talep ve beklentilerini dile getirdiği kahvaltılı değerlendirme toplantısının ardından Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ve çarşı esnafı ile birlikte çarşıyı gezdi. Albayrak, eksiklikleri belirleyerek gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. 

 

 Haber / Buse SERİN