Kış tedbirleri alındı

Kırklareli'nde Vali Osman Bilgin başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda kış tedbirleri masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Vali Bilgin, ilgili tüm kurumların alacaklar

GÜNDEM 6.12.2019 13:21:00 0
Kış tedbirleri alındı

Rahat bir kış mevsimi geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ile güzergahların durumu ve risk bölgelerinin ele alındığı toplantıda konuşan Vali Bilgin, vatandaşların yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti. 

 

KIŞ MEVSİMİ HAZIRLIKLARI YAPILDI

 

Kış mevsiminde, trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının en temel hedef olduğunu ifade eden Vali Bilgin, ilgili tüm kurumların alacakları tedbirler ile birlikte kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

 

VALİ BİLGİN BAŞKANLIK ETTİ

 

Vali Osman Bilgin’in başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vali Yardımcıları Ali Deniz Sürmen ve Emre Öztürk ile İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Kadir Oğuz, İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kamu kurum müdürleri katıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ