CHP Malkara'da delege seçimlerini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Teşkilatı'nın yapılacak kongresi öncesinde üyeler delegeleri belirlemek üzere sandık başına gitti. CHP Malkara İlçe Başkanlığında yapılan delege seçiml

GÜNDEM 2.12.2019 15:09:00 0
CHP Malkara

CHP Parti Binası'nda gerçekleşen delege seçimlerinde ilçe merkezindeki Camiatik, Yeni, Gazibey ve Hacıevhat mahallesi için 4 sandıkta seçim yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde sarı liste ile mevcut Başkan Hülya Ertan tüm oyları aldı. Önceki günlerde gerçekleşen 73 mahalledeki delege seçimlerinin ardından ilçe merkezindeki mahallelerinde yapılan seçimlerle delege seçimleri tamamlanmış oldu.

 

‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

 

Seçimlerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, “Bugün Parti binamızda Malkara merkezdeki 4 mahallemizin delege seçimlerini yapıyoruz. Seçimlerimizi tek liste ile yapılıyor. Ben öncelikle seçime katılan tüm üyelerime çok teşekkür ediyorum. 73 mahallemizde ki delege seçimlerimizi yaptık bitirdik. Bugünde merkezdeki Camiatik, Hacıevhat, Yeni ve Gazibey mahallelerimizin seçimlerini yaparak delege seçimlerimizi bitirmiş olduk. Önümüzde ki günlerde de alacağımız ilçe kongre tarihini üyelerimiz ve halkımızla en kısa zamanda paylaşacağız. Ben tekrardan katılan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sandık kurulunda görev alan arkadaşlarıma da tüm günü bizimle geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık diyorum. Seçimlerin partimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

‘MALKARA İLÇE KONGRESİ YAPILACAK”

 

Malkara CHP’de delege seçimlerinin ardından ileriki günlerde yapılacak toplantılardan sonra Malkara İlçe Teşkilatınca alınacak kararla ilçe kongre tarihinin ardından ilçe kongresi gerçekleştirilecek. Alınacak ilçe kongre tarihinin ise tüm üyelere ve halka en kısa zamanda duyurulacağı belirtildi.

 

Haber / Murat YAYIN