Çerkezköylü sporcu dünya şampiyonu oldu

Çerkezköylü sporcu Sadrettin Özbahçeci, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Uluslararası Powerlifting yarışmasında dünya şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vah

GÜNDEM 2.12.2019 14:29:00 0
Çerkezköylü sporcu dünya şampiyonu oldu

Şampiyon Sadrettin Özbahçeci, 24 Kasım'da Ukrayna'nın başkenti Kiev’de düzenlenen Uluslararası Powerlifting yarışmasında 280 kilogram kaldırarak dünya şampiyonu oldu. Özbahçeci, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Vahap Akay'a yarışma ile ilgili bilgi veren Özbahçeci, şampiyonada kendi kategorisinde 20 sporcuya karşı mücadele ettiğini, son kaldırdığı 280 kilogram ağırlık ile dünya şampiyonu olduğunu söyledi. 

Başkan Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sadrettin Özbahçeci'yi tebrik etti. Akay, "Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Uluslararası Powerlifting yarışmasında, Çerkezköylü sporcumuz Sadrettin Özbahçeci kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonu oldu. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Sadrettin Özbahçeci'nin eşi Lütfiye Özbahçeci ile arkadaşı Cumhur Serviş’in de yer aldığı ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.  

Haber / Emre BOZ