"Fikirleriniz kurumun gelişimi açısından önemli"

Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Müşterek Komite Toplantısı'nda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Oda çalışmaları

GÜNDEM 29.11.2019 13:41:00 0

Müşterek Komite Toplantısında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Organ Üyelerinin katılımıyla Meclis Salonu’nda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Süleyman Kozuva, “Kendi meslek gruplarınızı temsilen bugün aramızda bulunmanız, ortak çalışmalar yapabilmek, fikir alışverişinde bulunarak hem Odamızı hem de bölgemizi bir adım ileriye taşıyabilmek açısından oldukça büyük önem içeriyor” dedi. 
 

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”

2019 yılı içerisinde çok önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Kozuva, “Bu başarıyı daha ileriye götürmek, yine bizim elimizde. Oda çalışmalarına katılmanız, fikirlerinizle bizlere yeni bir bakış açısı kazandırmanız kurumun gelişimi açısından çok önemli”  diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.  Oda tarafından gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, yurtdışı gezileri, eğitimler gibi konularda organ üyelerine bilgi verilerek değerlendirmenin yapıldığı toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu. 

Haber / Menşure KARDEŞ