Başkan Sarıkurt, taksi şoförü oldu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 'Hepimiz Biriz, Beraberiz' projesi kapsamında farklı meslek gruplarıyla bir araya gelmeye başladı. Başkan Sarıkurt proje kapsamında taksi şoförü oldu.

GÜNDEM 28.11.2019 13:59:00 0
Başkan Sarıkurt, taksi şoförü oldu

Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hepimiz Biriz, Beraberiz’ projesi kapsamında farklı meslek grupları ile buluşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, taksi şoförü olarak Çorlu’yu taksiyle gezme ve inceleme fırsatı bulurken bir yandan da vatandaşlar ile bir araya geldi.

İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Durağı arayarak taksi çağıran vatandaşlar, direksiyon başında Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u görünce şaşırdılar. Bir yandan da sevinen vatandaşlar, bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler. Başkan Sarıkurt ile birebir iletişim kurma fırsatı elde eden vatandaşlar Çorlu ile ilgili fikirlerini paylaşıp yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

"ÇOK GÜZEL BİR DENEYİM OLDU"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, taksi şoförlüğü yaparak toplumsal hassasiyetlere kulak vermeyi amaçladığını söyleyerek, “Bir günlüğüne de olsa taksi şoförü olmak benim için çok güzel bir deneyim oldu. Vatandaşlarımıza hoş bir sürpriz yaparak direksiyon başına geçtim. Yolculuğumuz süresince her biriyle sohbet ettik, kentimizle ilgili öneri ve şikâyetlerini dinledim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki her meslek kutsaldır, emek vererek yapılan her işin kıymeti ayrıdır. Bugün direksiyonun başına geçerek bir nebze de olsa taksici esnafımızın hislerini ve düşüncelerini anlama fırsatım oldu." dedi. Bunun yanı sıra vatandaşların gözünden Çorlu’ya ve belediyenin hizmetlerine bakabilme şansı yakaladığını da söyleyen Sarıkurt, "Her zaman esnafımızla ve vatandaşlarımızla iç içe olacağımı, kentimizi hep birlikte yöneteceğimizi söylemiştim. Elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum. Başkan adaylığı sürecinde şehrimizi hep birlikte yöneteceğimizi söylemiştim. “Hepimiz Biriz, Beraberiz” projesi de bu fikre yönelik bir çalışma aslında." ifadelerini kullandı.

‘Vatandaşlarımızla İç İçe Olmaya Devam Edeceğim’

Vatandaşların düşüncelerine önem vererek hizmetleri daha üst seviyeye taşıma gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Sarıkurt, "İlerleyen zamanlarda farklı meslek gruplarını keşfetmeye ve vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğim. Taksiye binerek hem belediyemizle hem de kentimizle ilgili düşüncelerini benimle paylaşan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.  ‘Hepimiz Biriz, Beraberiz’ projesi kapsamında şoförlük yapan Başkan Sarıkurt’un araçta çekilmiş video kaydı sosyal medyada yayınlandı. Sarıkurt, bir sonraki meslek grubu seçimi ile ilgili çalışmaların başladığını ve ses getiren bu projeye devam edeceklerini ifade etti. 

Haber / Buse SERİN