Toplanan kitaplar okullara teslim edildi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Akademisi tarafından Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlenen Kitap Toplama Ka

GÜNDEM 27.11.2019 14:57:00 0
Toplanan kitaplar okullara teslim edildi

Başkan Yurdakul, kullanılmayan kitapları, yeni okuyucularıyla buluşturmak için bu kampanyayı düzenlediklerini ifade ederek “Çocuk Kitapları Haftası’nda kitap toplama kampanyası düzenledik. Kampanyayla topladığımız kitapları, Hemit Ortaokulu, Batkın Ortaokulu, Kozyörük İlkokulu, Kozyörük Ortaokulu ile Çınaraltı İlkokulumuza teslim ettik. Yarında kitaplarımızı Balabancık İlkokulu, Balabancık Ortaokulu, Sağlamtaş Gazi İlkokulu, Sağlamtaş Cumhuriyet İlkokulu, Sağlamtaş Ortaokulu, Müstecep İlkokulu, Müstecep Ortaokulu, Yörük İlkokulu Yörük Ortaokulumuza teslim edeceğiz. Kitap Toplama Kampanyasına destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Kitabın çocuklara verilecek en büyük hediye olduğunu kaydeden Yurdakul, eğitim konusunda farkındalık oluşturmak ve okumanın önemini vurgulamak adına, imkanlar doğrultusunda eğitime katkı sunmak için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Gerçekleştirilen programlarda Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük de yer aldı.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kitap tesliminin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Haber / Yakup KARATEPE