Öğretmenlerden muhteşem konser

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Öğretmenler Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ÇOSB Konferans Salonu'nda konser verdi. İlgiyle dinlenen konser

GÜNDEM 26.11.2019 14:28:00 0
Öğretmenlerden muhteşem konser

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ÇOSB Konferans Salonu’nda düzenlenen konserde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Öğretmenler Korosu sahne aldı. Dün akşam saat 19:30’da düzenlenen konseri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli izledi. 

PERFORMANSLARI İLE BEĞENİ TOPLADILAR

Şefliğini Neşe Gür’ün yaptığı koroda solist olarak Zeliha Doğan Akça, İnci Cokunses, Fatma Gül Şen, Elif Sena Çelik, Burcu Kuru, Nilüfer Sevinç, Melike Baygür, Aylin Dal, Ülkü Yıldırım, Özlem Samur, Gülsüm Özgün, Elif Kazan, Elif sevinç Serpil Karaoğlu, Mustafa Sevinç, Ahmet Özkarafakı, Serkan Yıldırım, Tuğrul Selimoğlu, Fikret Puza, Çağatay Güleç, Koray Bozkurt, Sercan Taşbey, Elif Aslan, Seren Kamit, Rabia Ataş, Başak Seçmen, Nergis Topdal, Hilal Düzgün yer alırken, solistlere bağlamada Serkan Köksal, Hüseyin Yaşar, kemanda Semih Coşkunses, basgitarda Çağrı Ekşi, elektro gitarda Bahadır Ağan, akordiyonda Zafer Kılıç, klavyede Volkan Aksoy ve bateride Emrah Ova eşlik etti. Konserde solo ve koro performanslar Çerkezköylü sanatseverlerin beğenisine sunulurken, öğretmenler performansları ile beğeni topladı. 

“HER ÖĞRETMEN BİR SANATKARDIR”

Konserin ardından konuşan Çerkezköy Hüseyin Gümüş, öğretmenin olduğu yerde hayatın olduğunu, öğretmenin olduğu yerde sanatın olduğunu ifade etti. Her öğretmenin bir sanatkar olduğunu kaydeden Gümüş, “Kiminin sanatı bateride kiminin sazda kiminin mikrofonda kimininki bir çocuğun gönlünde onlar yeniden doğarak çıkar. Onlar medeniyet inşa eder” dedi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Gümüş, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. 

MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da konseri beğeniyle izlediğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Konserin en kısa sürede tekrarlanmasını istediklerini ifade eden Abban, konser için salonu tahsis eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kuruluna da teşekkür etti. Çerkezköy’de bu kadar kalabalık seyirci kitlesini alabilecek salonun olmadığını belirten Abban, “İnşallah büyükşehir belediyesinin yaptığı Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. Umarım kısa sürede faaliyete geçecektir” dedi. Konuşmaların ardından koro şefi Neşe Gür ve koroda yer alanlara hediye takdim edildi. 

Haber / Yener AKBABA