Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Kapaklı Belediyesi, ilçedeki öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla arasında Hawthorn Suites By Wyndham Otel'de yemek düzenledi. Yemekte konuşan İlçe Milli Eğitim MüdürÃ?

GÜNDEM 26.11.2019 13:39:00 0
Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Öğretmenler Günü’nün önemine dikkat çekti. Yarınlarımız olan çocukların eğitilmesi ve hayata hazırlanmasında en önemli değerin öğretmenler olduğunu dile getiren Danışmaz, Kapaklı’da bin 250 öğretmen ile büyük bir eğitim ordusu olduklarını belirtti. 

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Öğretmenlerin, çocukların eğitimi için gece gündüz çalıştığını söyleyen Danışmaz, tüm öğretmenleri kutladı. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlere her zaman destek olacaklarını söyleyen Danışmaz, önümüzdeki yıl çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de öğretmenlerin gününü kutlayarak konuşmasına başladı. 

“TOPLUMUMUZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR”

Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Çetin, toplumun, çağın gerektirdiği ölçüde gelişebilmesi için ön koşulun eğitim olduğunu, özellikle genç nüfusa sahip ülkemizde eğitimin temel strateji olarak belirlenmesi gerektiğini kaydetti. Doğru bilgiye ulaşan, kendini ifade edebilen, vatan sevgisi taşıyan nesillerin yetiştirilmesinin toplumumuz için önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Çetin, “Ulu önder Atatürk, ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözü ile öğretmenlerimizin yarınlar için önemini açıkça dile getirmiştir” dedi. 

ÖĞRETMEN EŞİNİN GÜNÜN DE KUTLADI

Öğretmen olan eşi Ayfer Çetin’in de gününü kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tüm öğretmenler adına eşine çiçek takdim etti. Kapaklı Belediyesi tarafından tüm öğretmenler adına Emekli Öğretmen Erol Turan’a da çiçek ve plaket takdim edildi. Programa  Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri,okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Haber / Emre BOZ