Bir yılı daha geride bıraktık

Tekirdağ'ın büyükşehir oluşu ile birlikte oluşan yeni ilçelerden Kapaklı'nın ilk günlük gazetesi olarak 'bölgenin hür sesi' sloganıyla 26 Kasım 2012'de günlük olarak y

GÜNDEM 25.11.2019 19:17:00 0
Bir yılı daha geride bıraktık

Gazetemizin kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan gazetemizin kurucusu Gazeteci Şaban Kardeş “Günümüz dünyasında gazetecilik kabuk değiştirdi. Bizler bir yandan geleneksel gazeteyi hazırlamanın hazzı ve mutluluğuyla uğraşırken bir yandan da hayatımıza hızlı giren kitle iletişim araçları, internet ve sosyal medya ile anlık gelişmeleri okurlarımıza ve izleyicilerimize hızlı bir şekilde vermenin sorumluluğuyla bu işi yapıyor olmanın milletimize ve devletimize karşı sorumluluğunu taşıyor, mesleki olarak gururunu yaşıyoruz. Marmara Haber’in bugünlere gelmesinde emeği geçen muhabirinden editörüne, grafikerinden baskıcısına, baskıcısından dağıtıcısına ayrı ayrı ayrı teşekkür ederken, bu kadar kalabalık mecrada Marmara Haber’i sahiplenerek bugünlere gelmesine vesile olan kıymetli okurlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Okurlarımızın gazetecilik refleksiyle omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Yıllar bizi yorsa da yarınki gazetemizi ilk sayımız gibi hazırlayacak olmanın heyecanı ve dinamizmi, gazetecilik sorumluluğuyla kamusal hizmet sunmanın bilinci, bir sonraki sayımız için bizi motive ediyor” dedi. 

KARAKAYA’DAN KUTLAMA MESAJI

Gazetemizin kuruluşu yıldönümünü yaptığı yazılı açıklama ile kutlayan Tekirdağ Basın İlan Kurumu Müdürü Sabri Karakaya, 26 Kasım 2012 tarihinde kurulan Marmara Haber Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gazetemiz Sahibi Şaban Kardeş’i telefonla arayarak tebriklerini iletti. Tekirdağ Basın İlan Kurumu Müdürü Sabri Karakaya, “Çerkezköy ilçemizin günlük gazetelerinden Marmara Haber Gazetemizin tüm çalışanlarına kuruluş yıldönümü dolayısıyla başarılar diliyor ve tebriklerimi sunuyorum” dedi. Karakaya, Marmara Haber Gazetesi’nin gazetecilik ilkeleri çerçevesinde doğru, objektif haberciliğinden ödün vermeden daha nice yıllar başarılı bir şekilde yayın hayatını sürdürmesini temenni etti. 

Haber / Menşure KARDEŞ