Kozuva: Desteklemeye devam edeceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapacakları Kasım ayı toplantısı öncesi Çerkezköy, Kapaklı

GÜNDEM 22.11.2019 17:05:00 0
Kozuva: Desteklemeye devam edeceğiz

TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapacakları Kasım ayı toplantısı öncesi bölge kurum amirlerini ziyaret ettiler. 

3 İLÇEDE ZİYARETLERDE BULUNDULAR

Kadın girişimcilerin oluşturduğu kurul, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Eray Güner, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Mehmet Kar, Saray Belediye Başkan Vekili Onur Aydınoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretlerde, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Ayhan Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Narçın, Metin Taşdelen ve Mehmet Çetin de yer aldı.
 

"BÖLGEMİZE YARAR SAĞLAYACAK"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da kadın girişimcilerle toplantı öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Planlanan çalışmaların ve 2020 hedeflerinin de konuşulduğu yemekte Kozuva, "Ekonomide ve sosyal yaşamda sürdürülebilir kalkınmanın sağlanabilmesi, nüfusun yarısını oluşturan kadınların, yaşamın tüm alanlarına aktif bir şekilde katılımı ile mümkün. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadınlarımızın hayatımızın her alanında yer almasına büyük önem verdiğimizi; bölgemize yarar sağlayacak, kadınlarımızın hayatına dokunacak, onları cesaretlendirecek projelerinizde sizleri desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. Daha sonra, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda toplantıya geçildi. Toplantıda, TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerinin göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalar değerlendirilerek fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu. 

Haber / Buse SERİN